Alla inlägg den 18 juli 2011

Av mijje - 18 juli 2011 11:16

Jag kom faktist iväg imorse. =) Jag bestämde mig ju tillslut att jag behövde sova. Och strax innan väckarklockan ringde, så somnade jag. Men hade inte hunnit somna in ordentligt, så klarade att ta mig in i duschen för att vakna till igen.

När jag var iväg på behandlingen så fick jag typ  "massage" i nacken. Eller det var väl mer en slags rörelsegrej han höll på med. Jag är ju för rörlig i muskelfästena, samtidigt som jag är stel i själva musklerna.. Men efter en stund iaf, så lyckades jag slappna av ordentligt och det blev ganska behagligt faktist, även fast huvudet böjdes fram å tillbaka åt alla håll.. =)

Men innan vi började med nacken, så skulle jag få nån rörelsebehandling i korsryggen.. Men det gjorde så ont, så efter en stund höll jag på att svimma. Det var då vi gick över till nacken istället. Det jobbiga nu är ju att mitt ena ben är så mycket mer slitet än det andra, eftersom vi bara hann hålla på med ena benet. Så nu haltar jag, å det belastar ju ryggen ännu mera..

Jaja. Det känns bättre i nacken nu iaf. =) Det är positivt!!!! =)

Av mijje - 18 juli 2011 04:49

Sambon ligger å snarkar så där lite sött! Medans jag.. Ja.. Jag har legat i sängen i många timmar nu, å försökt sova. Ljust är det där ute också. Jag ska på manuell terapi om fyra timmar. Har lite svårt att bestämma mig om jag ska gå upp redan nu å typ tvinga i mig en massa koffein. Eller om jag ska ligga kvar här och kanske somna om nån timme eller två.. Men då är ju risken att jag försover mig istället. Egentligen borde jag inte alls gå på träningen idag. Är dunderförkyld. Bihålerna är så täppta så det gör ont. Å när jag snyter mig så visslar mitt vänstra öra. Febern har jag oxå. Men den har jag nästan varje dag. Halsonten har faktist börja släppa nu efter en vecka. Den är liksom inte lika skärande längre. Alltså borde det bästa vara att stanna hemma. Men det var en stund sen jag var där. Pga av problem med tiderna och sånt. Eftersom dom två dagarna i veckan som jag jobbar, är de två av tre dagarna som terapeuten är tillgänglig. Plus att han har haft nån minisemester eller nåt. Så..... Sova å kanske hoppa över träningen jag behöver så himla mycket!? Eller gå upp å må skitkasst på träningen så jag blir arg på mig själv för att jag är sjuk?

Ovido - Quiz & Flashcards