Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av mijje - 9 augusti 2011 18:37

Igår hade jag ju energi där på förmiddagen. Men sen när sambon hade vaknat, så var all min energi som bortblåst! Blir så irriterad på sånt! Att gå från supertaggad till allt möjligt - till att bara vilja krypa ner i sängen och gömma sig under kudden.

Jag har det så, alldeles för ofta! Att en dag känna, att idag! jag idag är det min dag! Här ska det göras allt möjligt skoj som jag inte orkat göra på flera månader. Och så helt plötsligt är det som att luften försvinner ur mig. Vill bara sova! På en gång! Men eftersom jag inte klarar att sova knappt, (eller när jag väl somnat så kan jag sova länge. Men själva insomningen är ju ett stort problem för mig.) så ligger jag bara å vänder på mig. Och blir jobbigt övertrött.

Tycker synd om min sambo. Jag är irriterad mest hela tiden. Vad han än säger eller gör så blir det sura miner från mig. Stackarn. Att han står ut!?

Men jag menar det inte egentligen!!!! Jag vill bara må bra.

Tänk att ha EN dag, då jag är: helt smärtefri, pigg hela dagen, glad hela dagen, skrattar mååånga gånger, inga sure miner alls! Och mest av allt: Bara vara kär i livet! Se alla möjligheterna!

ônskedrömmar...


Av mijje - 9 augusti 2011 18:21

Eftersom jag är såpass ny inom supermat, så letar jag runt en massa på andras bloggar. För att både få information, och inspiration.

Sen följer jag aldrig recept slaviskt. Men byter nåt här och där för att jag antingen inte har allt hemma, eller för att jag tycker något annat smakar bättre. Så har jag alltid gjort (är ju utbildad till kock!).

Men jag tänkte iaf berätta att jag har lagt upp tre länkar nu i menyavdelningen.

 

Superlivsstil var den jag började följa först. Jag tycker att hon har det bra uppradat där när man letar efter något. Som jag som återkommer dit när det är supermatsfakta jag söker, finner det jag letar efter, väldigt fort. Har också fått mycket inspiration till chokladen jag testat själv. Väntar nu bara på att mitt kakaosmör ska flyga ner i postlådan, så jag kan förbättra min choklad! =)

 

Mjuuugly var nummer två på min lista som jag började följa. Och det är där jag fann den helt underbara choklad-drickan med kokosmjölk! Den tjejen verkar ha superkoll på det mesta! Har lusläst jättemycket där sista tiden och fått både inspiration och en massa information! =)


Siljesreise är en sida som jag läst mer å mer av sista tiden också. Och tycker all maten verkligen ser supergod ut! Tyvärr så har jag inte tittat in där lika ofta som på de andra siderna, men det kommer jag nog ganska garanterat ikapp med. =)


Tyvärr så kan jag inte så mycket med hur man länkar vidare genom att trycka på orden. Men det kommer säkert så smånigom. Huvudsaken är att de länkarna finns där på högra sidan!  =)

Ovido - Quiz & Flashcards