Alla inlägg den 26 september 2011

Av mijje - 26 september 2011 13:30

Denna smakade jag på idag.

 

Jag var lite orolig först.. Men den smakade bra! =)

Smakade som en form av musli-bar. I mina yngre år så gillade jag en musli-bar med choklad. Och den här påminde väldigt mycket om den, fast utan chokladen då.

Ska nog absolut beställa den igen (kommer från iherb). Och då kanske pröva att ha lite egengjord choklad smält över den. Kan nog fungera väldigt bra som godis. =)

Men den var helt okej att äta precis som den var. Blev kanske lite torrt mot slutet.

Men jag har ju inte vant mig till att äta torkad mat än.. =)


Av mijje - 26 september 2011 12:10

Inte blev det nån bil på oss igår. Men sambon är nu iväg och kollar på bilarna som ska säljas imorn. Vi vill så gärna finna en bil på auktionen. Enormt stor skillnad på pris mot andra ställen. Det var vissa bilar som såldes för 60-70% mindre än listepris. De flesta var väl 20-50 % mindre.


Igårkväll så var vi duktiga och gjorde köttbullar och pannbiffar. Vi köpte väl ungefär 3,5 kg karbonadedeig när vi var i Sverige i lördags. Och vi stekte upp ALLT igår. Kände mig ganska stolt efter att vi har stått i köket så länge för att laga mat till infrysning. =)


Men idag är det en sängdag igen.

Sverigeturen i lördags och flera timmar på bilauktion igår plus matlagningen, har satt sina spår. Skulle egentligen på jobb idag. Skulle diskutera med chefen lite om framtiden. Men får försöka ta det imorn istället.

Ska se om jag kommer mig ut på en promenad ikväll. Och så hade jag gärnat velat göra lite mer choklad senare.

Får se hur dagen blir.

Ovido - Quiz & Flashcards