Direktlänk till inlägg 19 september 2011
I lördags gjorde jag ju fruktsallad till lunch.. Vispade även lite kokosmjölk till..
Fruktsalladen bestod av: Banan, kiwi, apelsin, äpple, päron och jordgubbar.
Kokosgrädden är väldigt enkel att göra:
Kyl kokosmjölken i kylskåpet (jag har alltid minst två boksar/kartonger stående i kylskåpet, i tillfälle). När du sedan öppnar boxen/kartongen så har innehållet delat sig.
Ta ut all den vita massan, men lämna kvar vätskan.. Och så är det bara att börja vispa den tjocka massan, fyll på med den tunna vätskan eftersom, det är du som bestämmer hur tjock grädden ska vara, beroende på hur mycket vätska du tillsätter.
Jag var lite osäker på om sambons syster skulle gilla kokosgrädden, så jag hade i några droppar stevia vanilj, för att få den lite sötare. Och både hon och sambon älskade grädden! =)
När jag började med mina gröna pulver före frukosten, så kände jag att jag fick mer energi om dagarna.. Nu sista tiden har jag ju inte alls haft energi, och fått dåligt immunförsvar igen (har varit väldigt dålig sista veckorna). Men så kom jag å ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
|||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||||
|